Algemene voorwaarden

E-book

Er is geen e-book beschikbaar, ons mooie boek is een cadeau voor uzelf of voor iemand anders.

Bestellen grotere hoeveelheden

Indien u meer dan 10 boeken tegelijk bestelt, of het boek wil integreren in de prijs van een workshop of congres, is een korting mogelijk. Neem dan gerust contact op per mail.

Verzenden

Normaal gesproken verzenden we de bestelling binnen twee werkdagen. De overkomsttijd is landafhankelijk, reken op 7 dagen binnen Europa en 10-14 dagen buiten Europa. Verzending buiten Nederland, België en Duitsland vindt meestal plaats via de Bruna boekhandel in Vorden. Verzending vindt plaats met PostNL. Voor het Nederlandse boek geldt de vaste boekenprijs.

  • De verzendkosten binnen Nederland zijn voor onze rekening. Behalve voor de retouren.
  • Voor verzending naar België en Duitsland: € 5,00.
  • Verzending naar de overige landen in Europa: € 5,00 voor 1 tot en met 3 boeken, vanaf 3 boeken betaalt u € 15,00 (inclusief btw).
  • Verzending naar landen buiten Europa: 1 boek voor € 6,00.

Verzenden buiten Europa

Heeft u een boek vanuit een land buiten de Europese Unie besteld, dan is het mogelijk dat er invoerrechten betaald moeten worden in uw eigen land. Helaas weten we niet altijd hoe dat in uw land werkt.

Neem contact met ons op als u meerdere boeken buiten Europa wilt bestellen. Zo kunnen we onaangename douanebelastingen vermijden. Het bestellen van één boek is prima.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, in nieuwstaat, retourneren in de oorspronkelijke verpakking. Stuur vooraf een mail naar retour(a)uitzonderlijktalent.nl met de reden van retournering, en u krijgt een retourcode en retouradres. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw geld terug te storten. De portokosten zijn voor uw rekening.

Betaling

De betaling wordt afgehandeld door Mollie payments.